csütörtök, szeptember 29, 2022

On Air:     radio-groove

pcsiikejolesz

Épített lovaspálya Békésen

A Békési Szabadidős Lovasklub pályázatot nyert lovaspálya kialakítására, a 35/2013. (V.22.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejlesztésének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások jogcímre benyújtott pályázatán. A pályázat 100%-os finanszírozás mellett, 10.000.000Ft támogatásban részesül. A pályázat segítségével egy 4000m2-es lovaspálya valósul meg. A pályázat tartalmazza a pálya földmunka kialakítását, szegélykövét és a felső taposó réteget, mely egy speciális homok segítségével valósul meg. A Lovasklub önerőből biztosítja, a talajrétegek közötti elválasztó réteg geotextíliáját, a homokba kevert textiladalékot, a pálya vízelvezetését, öntözésének biztosítását és körbekerítését. A lovaspálya megvalósulása után, a Lovasklub évente 4db lovas sportrendezvényt biztosít a lovasok és kilátogatók számára.

               

Folyamatban a kiviteli munkálatok

A Békési Szabadidős Lovasklub 2012 novemberében megkezdte, az átalakításra váró épület kiviteli munkáit. A téli időszak nem kedvez az építkezésnek, de a lehetőségekhez mérten az átalakítások folyamatban vannak.

Várhatóan 2013-ban az épület homlokzati egysége kialakításra kerül. A későbbiek során, az emeleten falusi szálláshely, az alsó szinten kézműves alkotó műhely kerül kialakításra.

Bővebben: Folyamatban a kiviteli munkálatok

Falusi Szálláshely készül Békésen

A Békési Szabadidős Lobasklub 2011 őszén adta be pályázatát a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejlesztésének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatás pályázati felhívására, falusi szálláshely kialakításának tervezetével. Az elbíráló bizottság a pályázatot támogatásra érdemesnek ítélte meg. A projekt 65%-os támogatási intenzitás mellett, bruttó 10.800.803,-Ft támogatásban részesül.

A Békési Szabadidős Lovasklub telephelyén, Békés külterületében, a Csatárket 4. (VI.ker. tanya 4.) szám alatt, egy meglévő épület átalakításával, 5db összkomfortos szoba, társalgóval, közlekedővel, 30m2-es terasszal és egy lépcsőházzal kerül kialakításra. A vendégek melegvízét napkollektorok, az épület fűtését, korszerű pelletkazán segítségévek kívánja megoldani az üzemeltető.

Bővebben: Falusi Szálláshely készül Békésen

Pályázatokkal az álmaink felé

A Békési Szabadidős Lobasklub 2011 őszén nyújtotta be pályázatát, a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejlesztésének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatás pályázati felhívására, kézműves alkotóműhely kialakításának céljával. A pályázat 100%-os támogatási intenzitás mellett 7.000.000,-Ft támogatásban részesült.

                                           

Bővebben: Pályázatokkal az álmaink felé

Projektzáró ünnepség

A Békési Szabadidős Lovasklub 2012. március 9-én 11órai kezdettel tartotta TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0068 kódszámú, Lovasoktatás a közoktatási intézményekben című pályázatának projektzáró ünnepségét. A programban 107 gyermek 50 alkalom során ingyenes lovasoktatásban részesült.

Bővebben: Projektzáró ünnepség

1. oldal / 2

BSZLK logovegleges2

Silver Horse logo nagy atlatszo kicsi

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy gyorsan értesüljön újdonságainkról!
 

Galéria

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

Online felhasználók

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

lovasok-logo

leader nagy 1

umvp allo 1 0

nevjegy bekes project

bekesilovasklub qr-kod