vasárnap, július 14, 2024

On Air:     radio-groove

pcsiikejolesz

Pályázat

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM
ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

BÉKÉSI SZABADIDŐS LOVASKLUB EGYESÜLET
TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ

A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
8,96 MILLIÓ FORINT

SZÉCHENYI 2020
 

EURÓPAI UNIÓ | MAGYARORSZÁG KORMÁNYA

| Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap

A VIDÉKI TÉRSÉGEKRE BERUHÁZÓ EURÓPA

 

A Békési Szabadidos Lovasklub jelen projekt segítségével szeretné sportlétesítményeinek és közösségi létesítményeinek minoségi javítását megvalósítani az állatvédelem szemelőtt tartása mellett. Az Egyesület ebben a pályázatban szeretné megvalósítani közösségi létesítményeinek telekhatáron belüli akadálymentes megközelítését, valamint állatainak biztonságos közlekedését. A lehajtó út folytatásaként több mint 60m betonozott út, 85m2 parkoló, valamint az egyik közösségi épület homlokzati kialakítása valósulna meg. A homlokzattal és a parkolóval nő az esztétikai látvány az igénybevevők komfortérzete. A parkolóval balesetmentes használata valósulna meg. Az út használatával mind az állatok,mind a vendégek egy biztonságos taposófelületet kapnának, mellyel gond nélkül válik megközelíthetové a fedett lovarda és a nyitott lovaspálya.

Épített lovaspálya Békésen

A Békési Szabadidős Lovasklub pályázatot nyert lovaspálya kialakítására, a 35/2013. (V.22.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejlesztésének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások jogcímre benyújtott pályázatán. A pályázat 100%-os finanszírozás mellett, 10.000.000Ft támogatásban részesül. A pályázat segítségével egy 4000m2-es lovaspálya valósul meg. A pályázat tartalmazza a pálya földmunka kialakítását, szegélykövét és a felső taposó réteget, mely egy speciális homok segítségével valósul meg. A Lovasklub önerőből biztosítja, a talajrétegek közötti elválasztó réteg geotextíliáját, a homokba kevert textiladalékot, a pálya vízelvezetését, öntözésének biztosítását és körbekerítését. A lovaspálya megvalósulása után, a Lovasklub évente 4db lovas sportrendezvényt biztosít a lovasok és kilátogatók számára.

               

Folyamatban a kiviteli munkálatok

A Békési Szabadidős Lovasklub 2012 novemberében megkezdte, az átalakításra váró épület kiviteli munkáit. A téli időszak nem kedvez az építkezésnek, de a lehetőségekhez mérten az átalakítások folyamatban vannak.

Várhatóan 2013-ban az épület homlokzati egysége kialakításra kerül. A későbbiek során, az emeleten falusi szálláshely, az alsó szinten kézműves alkotó műhely kerül kialakításra.

Bővebben: Folyamatban a kiviteli munkálatok

Falusi Szálláshely készül Békésen

A Békési Szabadidős Lobasklub 2011 őszén adta be pályázatát a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejlesztésének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatás pályázati felhívására, falusi szálláshely kialakításának tervezetével. Az elbíráló bizottság a pályázatot támogatásra érdemesnek ítélte meg. A projekt 65%-os támogatási intenzitás mellett, bruttó 10.800.803,-Ft támogatásban részesül.

A Békési Szabadidős Lovasklub telephelyén, Békés külterületében, a Csatárket 4. (VI.ker. tanya 4.) szám alatt, egy meglévő épület átalakításával, 5db összkomfortos szoba, társalgóval, közlekedővel, 30m2-es terasszal és egy lépcsőházzal kerül kialakításra. A vendégek melegvízét napkollektorok, az épület fűtését, korszerű pelletkazán segítségévek kívánja megoldani az üzemeltető.

Bővebben: Falusi Szálláshely készül Békésen

Pályázatokkal az álmaink felé

A Békési Szabadidős Lobasklub 2011 őszén nyújtotta be pályázatát, a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejlesztésének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatás pályázati felhívására, kézműves alkotóműhely kialakításának céljával. A pályázat 100%-os támogatási intenzitás mellett 7.000.000,-Ft támogatásban részesült.

                                           

Bővebben: Pályázatokkal az álmaink felé

1. oldal / 2

Silver Horse logo nagy atlatszo kicsi

BSZLK logovegleges2

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy gyorsan értesüljön újdonságainkról!
 

Galéria

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

Online felhasználók

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

lovasok-logo

leader nagy 1

umvp allo 1 0

nevjegy bekes project

bekesilovasklub qr-kod